Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-02@09:31:31 GMT

رکورد جهانی 6 هزار مقاله ورزشی توسط نویسنده ورزش کارگری

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۹۷۳۲۹

سیدرضا فیض آبادی که روزنامه نگاری ورزشی را از روزنامه کاروکارگر در سال 1370 آغاز کرد و نزدیک به دو دهه مستقیم با رسانه های کارگری فعالیت داشت و همزمان برای خبرگزاری ایلنا و روزنامه های خبر ورزشی و جوان و سایت وزارت ورزش همکاری داشته تا ابتدای سال 1398 بیش از 6 هزار مقاله ورزشی را از خود برجای گذاشته و با تایید  انجمن نویسندگان ورزشی وی روزانه حداقل یک مقاله ورزشی در رسانه های رسمی طی این مدت منتشر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

                                                                                                     

این مطالب علاوه بر گزارش و مصاحبه و مطالب متنوعی است که از وی منتشر شده و رقم 6 هزار مقاله به طور مستمر و روزانه یک رکود جالب و بی نظیر در جهان است. برای همین منظور انجمن روزنامه نگاران ورزشی در تلاش برای حضور نمایندگان گینس در ایران هستند تا این رکورد جالب در کتاب رکوردهای گینس بنام ایران و یک نویسنده ایرانی که خود را همواره جزو خانواده رسانه های کارگری (خبرگزاری ایلنا و روزنامه کاروکارگر) می داند ثبت شود. نیمی از مقالات وی در روزنامه کار و کارگر و خبرگزاری ایلنا طی سالهای 1370 تا تا امروز  منتشر شده است. 

حضور در چند دوره بازیهای آسیایی ، جهانی ، پارالمپیک ، پاراآسیایی ، جام جهانی ، جام ملت های آسیا و تورنمنت های معتبر از جمله تجربیاتی است که فیض آبادی معتقد است با حضور در این میادین آبدیده شده و تجربیات فراوانی بدست آورده است. 

وی معتقد است همانطور که ورزشکاران ملی با حضور در میادین بزرگی مثل المپیک و بازیهای آسیایی به مرز پختگی می رسند خبرنگاران و نویسندگان ورزشی هم حتما باید یک دوره المپیک، جام جهانی و بازیهای آسیایی را حداقل تجربه کنند.

وی در سال 1376 با مجموعه مقالات تخصصی "کار و ورزش" که در روزنامه کار و کارگر منتشر شد نامزد دریافت جایزه قلم بلورین از سوی دبیر خانه جشنواره مطبوعات شد و توانست در ردیف سه نویسنده برتر ایران جای بگیرد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ایران جهان خانواده مطبوعات روزنامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۹۷۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان سی‌ودومین جایزه جهانی کتاب سال منتشر شد

به گزارش خبرگزاری مهر، فراخوان سی‌ودومین جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران توسط خانه کتاب و ادبیات ایران منتشر شد. مهلت ارسال آثار این جایزه تا ۳۱ شهریور است.

سی‌ودومین دوره جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران با هدف شناسایی و معرفی کتاب‌های ارزشمند در دو حوزه مطالعات اسلامی و مطالعات ایرانی، در سه بخش تألیف، ترجمه و تصحیح که برای نخستین‌بار طی سال گذشته میلادی (۲٠۲۳) به زبان‌های گوناگون در کشورهای مختلف (غیر از ایران) چاپ شده است، در بهمن‌ماه ۱۴٠۳ برگزار می‌شود.

دبیرخانه جایزه جهانی کتاب سال از تمام ناشران، پدیدآورندگان و صاحب‌نظران دعوت می‌کند یک نسخه مکتوب از کتاب موردنظر خود را برای شرکت در این دوره از جایزه به نشانی دبیرخانه و نسخه الکترونیک کتاب را نیز به پایگاه الکترونیکی جشنواره به نشانی www.bookaward.ir ارسال کنند.

بر اساس این فراخوان موضوع آثار ارسالی در بخش مطالعات اسلامی شامل کلیات، معارف اسلامی، تاریخ اسلام، رجال، اخلاق، علوم قرآنی، حدیث، ترجمه متون اسلامی، قرآن‌پژوهی و تفسیر، فقه و حقوق اسلامی، علم کلام، فلسفه، تصوف و عرفان، تاریخ علم در اسلام، فرهنگ و تمدن اسلامی، اقتصاد اسلامی، هنر و معماری اسلامی، مطالعات اسلامی معاصر و … و در بخش مطالعات ایرانی شامل کلیات، زبان و زبان‌شناسی ایرانی، مردم‌شناسی، تاریخ علم در ایران، شعر و ادب فارسی، تاریخ ایران، هنر و معماری ایرانی، تاریخ و تمدن ایران باستان، ترجمه آثار اندیشمندان ایرانی و… است.

آثار ارسالی باید از ابتکار و خلاقیت در ارائه بینش اسلامی و تحقیقات و مطالعات ایرانی و بهره‌مندی از ارزش فرهنگی درخور توجه و منطبق با معیارهای تحقیقی و پژوهشی و استناد به منابع معتبر و علمی، برخوردار باشند.

تناسب حجم کتاب با محتوا، فصل‌بندی موضوعات، رعایت هماهنگی فصل‌ها و یک‌دستی مطالب، ذکر فهارس فنی، اهتمام به ویراستاری، آرایه مناسب کتاب و نداشتن اغلاط چاپی، رعایت معیارهای اساسی ترجمه در کتاب‌های ترجمه‌شده، رعایت آداب و قواعد تصحیح انتقادی متون به همراه توضیحات و حواشی لازم و ارائه نسخ بدل به حد کافی در کتاب‌های تصحیح‌شده از ویژگی‌های آثار ارسالی است.

کد خبر 6093284 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • گفت‌وگوی بی‌بی‌سی فارسی با یکی از نویسنده‌های گزارش درباره قتل نیکاشاکرمی و تجاوز به او | بخش فارسی BBC آمد ابرو را درست کند، چشمش را هم کور کرد...
  • درخواست ایران برای انتشار بیانیه ایپس آسیا درمحکومیت اسرائیل
  • شرایط برای حضور دانشجویان در مسابقات آسیایی و جهانی فراهم می‌شود
  • شرایط برای حضور دانشجویان توانمند ورزشکار در مسابقات آسیایی و جهانی فراهم می‌شود
  • مسعود اسکویی گوینده ورزشی درگذشت
  • به پرورش ورزشکار المپیکی بی‌توجهی کرده‌اند/ روال برگزاری مجامع انتخاباتی قطع شدنی نیست
  • نقش‌آفرینی ورزشکاران بسیجی گوشه‌ای از افتخارات بسیج است
  • فراخوان سی‌ودومین جایزه جهانی کتاب سال منتشر شد
  • درخشش دانشگاه بیرجند در نظام رتبه بندی جهانی اشپرینگر نیچر
  • استارت حسن یزدانی برای ثبت رکورد 2 رقمی در تاریخ ورزش ایران